Klikk her for å gå videre

Midt i Oslo Sentrum kaster vi vår tid på dynga.

Youngstorget, 15.-17. September, 2000


AmerikA er en laiv (levende rollespill/interaktivt drama). Dramaet improviseres og utspilles mellom innbyggerene på søppelhaugen AmerikA. 10 kunstnere, 45 sjauere, 10 teknikere, m.flr. står for scenografien. En laiv spilles for aktørenes del, og foregår vanligvis uten publikum. Du finner oss vanligvis langt til skogs der vi bygger fantasisamfunnene våre.

Denne gangen har vi valgt å gjøre det på en annen måte. De 100 aktørene spiller fortsatt for sin egen del - men du er invitert til å se på, og - om du vil - til å delta. Du kan titte ned på torget fra Møllergata, fra cafeene i youngstorgets Bazaar, eller fra vår egen "Real Life Cafè" som også er en del av spillet. Du kan delta på "guided tours" omkring på søppeldynga, eller bestille en korttidsrolle i info-boden - og kaste deg inn i spillet alene.

Det er selvsagt ikke tilfeldig at vi kaller dynga vår for AmerikA.
Det er heller ikke tilfeldig at vi har plassert den på Maktens Torg.

AmerikA er støttet av bl.a.: Norsk Amatørteaterforbund, Verdikommisjonen, Norsk Gjenvinning, Rosings Industrier, NÀR laiv & video. AmerikA er tilsluttet Oslo 1000 år.

AmerikA arrangeres av Weltschmerz, et nettverk av kunstnere og laivarrangører som arbeider med å kommentere verden i dag, gjennom det nye mediet laiv.

Pressekontakt: Anne Isene, 22 19 50 38.
AmerikA-sidene | weltschmerz | laiv.org | amerika@laiv.org
neste arrangement: Europa

 
Klikk her for å gå videre
 

For webkamera-bilder av Youngstorget - følg denne lenken

Fuck passive art - here's the answer!


Weltschmerz xen.design